Η ώρα είναι:

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τι λέει ο πατέρας του μαθητή που μούντζωσε στην παρέλαση;

«Ήταν αυθόρμητο αυτό που έκανε ο γιος μου» δηλώνει ο πατέρας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία από τη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, προκάλεσε ιδιαίτερες αντιδράσεις, συζητήσεις και έκανε το γύρο του κόσμου.

Ο πατέρας του μαθητή μίλησε σε εφημερίδα και ανέφερε πως: «Είναι πολύ καλός μαθητής και θέλει να σπουδάσει υπολογιστές. Τα παιδιά βλέπουν ότι το μέλλον τους δε θα είναι καλό. Τα πάντα διαλύονται. Κόβεται το εισόδημα των γονιών τους. Τελευταία μας ήρθαν πολλά χαράτσια. Μόνο η έκτακτη εισφορά ήταν 1.038 ευρώ».

Σε όσους ασκούν κριτική για τη διαπαιδαγώγηση του, λέει: «Την οικογένειά μου τη βλέπουν και τη θαυμάζουν».

Η διευθύντρια του Λυκείου του μαθητή, δήλωσε πως το θέμα θα απασχολήσει το σύλλογο τις επόμενες μέρες και διαβεβαίωσε πως ο μαθητής δε θα αποβληθεί.

Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου φέρεται εξοργισμένη με τις μαθητικές αντιδράσεις. Ενώ ο δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης δήλωσε ότι δεν πρέπει να υποστεί κυρώσεις ο μαθητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.