Η ώρα είναι:

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ποιες αστικές συγκοινωνίες απεργούν σήμερα;

Δύσκολες στιγμές θα περάσει το επιβατικό κοινό που θα θελήσει να μετακινηθεί σήμερα και αύριο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αφού οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά: Σήμερα και αύριο το μετρό θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως και τα μεσάνυχτα.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Στον ΗΣΑΠ, σήμερα οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 10 το πρωί και από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Αύριο Πέμπτη, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μέχρι τις 9 το πρωί.

Στάση εργασίας στο τραμ από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 8 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Αύριο Πέμπτη θα έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί.

Τρένα και προαστιακός παραμένουν ακινητοποιημένα μέχρι και την Πέμπτη.

Ταξί, φορτηγά και βυτιοφόρα δε θα κυκλοφορούν. Τέλος οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις με αποτέλεσμα να ματαιωθούν χιλιάδες προγραμματισμένες πτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.