Η ώρα είναι:

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Δείτε απόψε: Special olympics 2011 τελετή λήξης

Σε απευθείας σύνδεση με το Παναθηναϊκό Στάδιο, η ΕΤ1 καλύπτει την Τελετή Λήξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011.

Παρουσιαστές της βραδιάς είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και η Nicole Scherzinger. Στο καλλιτεχνικό μέρος της Τελετής εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Γλυκερία, η Γιώτα Νέγκα, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Δήμητρα Δουμένη, οι ΟNIRAMA, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Δήμος Αναστασιάδης, οι Playmen, ο Μύρωνας Στρατής, οι Emigre, οι Batala, τα Αερικά, ο μουσικοχορευτικός σύλλογος Ερωτόκριτος, οι Wonder Girls, η Heather Small, ενώ τη βραδιά θα κλείσει η Ελεονόρα Ζουγανέλη.

Στο Στάδιο παρευρίσκονται ακόμη οι ηθοποιοί Δημήτρης Λιγνάδης και Μαρία Ναυπλιώτου, η σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου, ο καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλης, η Ουκρανή performer Kseniya Simonova, μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων και φυσικά δεκάδες ερμηνευτές - εθελοντές και αθλητές των Special Olympics.

Η Τελετή Λήξης καλύπτεται με τεχνικά μέσα και έμπειρο προσωπικό της ΕΡΤ.

Στην περιγραφή και το σχολιασμό είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και η Μαρία Κοζάκου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μιχάλης Νταής και την οργάνωση παραγωγής, ο Θοδωρής Σ. Καβαδάς.

Στο πλαίσιο της τελετής πραγματοποιούνται το Σβήσιμο της Φλόγας της Ελπίδας, η παράδοση της διοργάνωσης των Παγκόσμιων Αγώνων στην επόμενη Οργανωτική Επιτροπή της Κορέας, καθώς και πολλά μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Καλλιτεχνικός διευθυντής των Τελετών Έναρξης και Λήξης είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο σχεδιασμός των σκηνικών είναι του Ηλία Λεδάκη, ενώ τα κοστούμια είναι της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου. Η μουσική επιμέλεια είναι του Στέφανου Κορκολή και τα κείμενα του Θεόδωρου Γρηγοριάδη.

Σκηνοθέτης: Μιχάλης Νταής

Στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.