Η ώρα είναι:

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Dancing with the stars: Όσα συνέβησαν στον χθεσινό ημιτελικό

Ποιοι συνεχίζουν στον τελικό;

Μια ανάσα πριν το τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη ήταν εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου. Στο μεγάλο τελικό της επόμενης Κυριακής προχωρούν Κώστας Μαρτάκης και Αργύρης Αγγέλου.

Guest της χθεσινής βραδιάς ήταν ο Νίκος Γκάνος, που παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Break Me», τραγούδησε, χόρεψε και ξεσήκωσε το κοινό.

Η βραδιά συνέχισε με δυο παλιούς γνώριμους της εκπομπής, και συγκεκριμένα από τη πρώτη σεζόν του σόου. Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος θυμήθηκαν τα παλιά και έβαλαν φωτιά στη σκηνή του «Dancing».

Οι τηλεφωνικές γραμμές αναμένεται πως θα κατακλυστούν με εκατοντάδες μηνύματα των τηλεθεατών που θέλουν να δουν τον αγαπημένο τους παίκτη νικητή. Ποιος θα κερδίσει; Την απάντηση θα την πάρουμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της επόμενης Κυριακής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.