Η ώρα είναι:

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τι θα συμβεί στο αποψινό έκτακτο “Dancing with the stars”;

Όλες οι πληροφορίες…

Απόψε στις 21:00 οι χοροί θα αρχίσουν! Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε τη συγκεκριμένη εκπομπή Κυριακές, όμως η ανάγκη να ρίξει αυλαία νωρίτερα επέβαλε αλλαγές στον προγραμματισμό του Ant1.

Έτσι ένα έκτακτο-επιπλέον επεισόδιο θα μεταδοθεί ζωντανά απόψε. Σημαντική λεπτομέρεια της βραδιάς είναι πως στο φινάλε θα αποχωρήσουν δύο ζευγάρια αντί για ένα όπως συνηθίζεται.

Πέντε ζευγάρια έχουν μείνει, και μόνο τρία θα προχωρήσουν στο μεγάλο ημιτελικό. Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Ηλιάδη, Κώστας Μαρτάκης, Νάντια Μπουλέ και Τρύφωνας Σαμαράς διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης.

Εκτός από τα ατομικά χορευτικά, θα δούμε και ομαδικά όπως παρακολουθήσαμε και την περασμένη εβδομάδα.

Στο αποψινό live ένας ειδικός λαμπερός καλεσμένος θα χορέψει. Ο λόγος για τη Τζένη Μπαλατσινού που είμαστε πολύ περίεργοι να ανακαλύψουμε τις χορευτικές της φιγούρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.