Η ώρα είναι:

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

«Πακέτα» συγκίνησης στο αποψινό «Πάμε πακέτο»

Τρία αδέρφια που έρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέλνουν πακέτο στον ξενιτεμένο τους αδερφό.

Με αυτή τους την ενέργεια θέλουν να πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη και ίσως τελευταία επιθυμία της 84χρονης μητέρας τους, που θέλει όσο τίποτα άλλο να σφίξει στην αγκαλιά της, τον γιο της Αποστόλη… που έριξε μαύρη πέτρα πίσω, όταν έφυγε στα δεκαέξι του χρόνια για την Αμερική.

Αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι η παγκόσμια αθλήτρια στο ακόντιο Άννα Βερούλη. Η αποστολέας μας περιγράφει την δύσκολη φάση που ξεκίνησε στην ζωή της, όταν σταμάτησε τον αθλητισμό και παντού συναντούσε πόρτες κλειστές. Τότε που κάποιοι ζητούσαν την βοήθειά της κι όταν αυτή τους χρειάστηκε δεν της απαντούσαν στα τηλέφωνα. Τότε που έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης…

Απόψε στις 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.