Η ώρα είναι:

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ ήταν οι κουκουλοφόροι στη Βουλή

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ οι εικονιζόμενοι σε βίντεο που εμφανίζονται να συνομιλούν με τα ΜΑΤ και να φυγαδεύονται στην κάτω είσοδο της Βουλής πίσω από το φυλάκιο, είναι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«ιδιώτες, εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ, οι οποίοι την Τρίτη το μεσημέρι (28-06-2011) συμμετείχαν σε πορεία στην πλατεία Συντάγματος και εγκλωβίστηκαν, επί δίωρο περίπου, εντός στοάς επί της οδού Όθωνος, μετά από επίθεση και βιαιοπραγίες, που δέχθηκαν από μεγάλο αριθμό αγνώστων» […] «Ιδιώτες που αντελήφθησαν το περιστατικό αλλά και οι ίδιοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετέβη στο σημείο και αφού τους απεγκλώβισε τους οδήγησε με ασφάλεια στο δεξί φυλάκιο της Βουλής (Όθωνος). Στο σημείο παρέμειναν επί είκοσι λεπτά περίπου και μετά αποχώρησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.