Η ώρα είναι:

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Πρώτο στην ενημέρωση το δελτίο του Mega με 29,5%

Η αναλυτική κατάταξη όσον αφορά στην τηλεθέαση για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων της Πέμπτης 31/3:

Mega 29,5%
Alpha 21,6%
Ant1 15,4%
Star 10,4%
Skai 5,4%
Net 4,4%

2 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Το μεγκα-λο(!?)καναλι ειναι πρωτο αφου αλτερ και Χατζηνικολαου εκαναν αυτο το μηνα μονο 11 δελτια ειδησεων λογω των γνωστων προβληματων.
Κατι αλλο το οποιο διαβασα καπου αλλου και εχει βαση, δεν αναφερει το μεγκα-λο(!?) καναλι τις μετρησεις στις ηλικιες 19-42, που εχουν περισσοτερη αξια στην αγορα, τουλαχιστον για τους διαφημιζομενους.
Οπως και να εχει, κρινοντας αντικειμενικα οπως παρουσιαζονται οι ειδησεις στο μεγκα-λο(!?), η αντικειμενικοτητα εχει παει περιπατο εδω και πολυ καιρο...

webmaster είπε...

Είναι σίγουρο πως η άνοδος του δελτίου του mega οφείλεται και στον μικρότερο ανταγωνισμό όπως στη περίπτωση του Alter που όντως δεν έχει δελτία τις περισσότερες ημέρες εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων. Όπως και να έχει εμείς παραμένουμε ουδέτεροι και δεν προμοτάρουμε κάποιο κανάλι με σκοπιμότητα. Η λέξη "μεγάλο" είναι ένας τρόπος να αναφερθούμε στο εν λόγω κανάλι και όχι απαραίτητα και στην ποιότητά του ή οτιδήποτε άλλο.

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.