Η ώρα είναι:

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

H Ευγενία Μανωλίδου στο LifeStyle

Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις! Όλα θα τα βρείτε στο LifeStyle, αυτό το Σάββατο 16 Απριλίου στις 21:00, στο ALTER!

Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε την χαρούμενη πλευρά της ζωής!

H Ευγενία Μανωλίδου στο LifeStyle, σε μια συνέντευξη, που θα τα πει όλα! ‘Μπήκα πολύ ξαφνικά (στην τηλεόραση) και είμαι σίγουρη ότι θα βγω πολύ ξαφνικά΄ ή ‘ τη λήξη δεν τη βάζει το γιαούρτι, ο κατασκευαστής τη βάζει’. Ειλικρινής, απαντάει σε όλα τα ερωτήματα, που έχουν τεθεί τον τελευταίο καιρό! Δηλώνει, ότι ακόμα κι αν τα νούμερα τηλεθέασης της καθημερινής απογευματινής της εκπομπής, δεν ήταν χαμηλά, πάλι θα έβρισκαν τρόπο να την πολεμήσουν. Αποκαλύπτει τους λόγους, για τους οποίους έφυγε από το Mega, δηλώνοντας ότι δεν μπορούσε να περιμένει…Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Ευγενία Μανωλίδου, είναι στο LifeStyle!

Το χωριό ‘Πλάκα’ έγινε γνωστό από την τηλεοπτική σειρά, ‘το Νησί’. Βρίσκεται απέναντι από τη Σπιναλόγκα και είναι πανέμορφο. Η Τζίνα Ξανθάκη, είχε την ιδέα, να φτιάξει έναν καταπληκτικό οικισμό σε εκείνο ακριβώς το σημείο…Βραβευμένη γι’ αυτό της το έργο, μας εξηγεί πως προέκυψε η εξαιρετική αυτή ιδέα!

Που συναντήσαμε τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη, την Βίκυ Καγιά, την Μπέτυ Μαγγίρα, την Νόνικα Γαληνέα και πολλούς ακόμα;

Μόδα με την υπογραφή του Δημήτρη Πέτρου!

Γιατί Lifestyle…γιατί η ζωή είναι ωραία!

Σάββατο 16/4 στις 21:00 στο ALTER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.