Η ώρα είναι:

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Όσα έγιναν στον τελικό του X - factor

Η αυλαία για το μουσικό παιχνίδι του Ant1 Χ - Factor έπεσε.

Ο Γιώργος Λεβέντης με τον παίκτη του, Χάρη Αντωνίου πήραν τον πολυπόθητο τίτλο, το δισκογραφικό συμβόλαιο και το αυτοκίνητο! Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Μουρατίδης έμεινε παραπονεμένος με τον Αλέξανδρο Νότα παρέα στη δεύτερη θέση, παρά τις μεγάλες προσδοκίες.

Ο μεγάλος νικητής του X-Factor 3 είναι πάλι από την Κύπρο γεγονός που συνεχίζει μια παράδοση που καλά κρατεί ειδικά στα μουσικά σόου.

Μετά από 15 εβδομάδες, πολύ τραγούδι, κριτική, γκρίνιες, μπηχτές, κόντρες και πολλά ακόμα συναισθήματα ο Χάρης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος φεύγοντας με ένα πολυτελές αυτοκίνητο και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με κορυφαία εταιρία του χώρου.

Ο Αλέξανδρος μπορεί να πήρε τη δεύτερη θέση όμως όπως ακούγεται, ήδη έχει δεχθεί προτάσεις από νυχτερινά μαγαζιά και σίγουρα το επαγγελματικό μέλλον αναμένεται τουλάχιστον θετικό για εκείνον.

Στη σκηνή εμφανίστηκε λαμπερή όσο ποτέ η Έλενα Παπαρίζου που ερμήνευσε και χόρεψε τις τελευταίες και ολοκαίνουργιες επιτυχίες της.

Οι διαγωνιζόμενοι είπαν τέσσερα συνολικά τραγούδια. Ο Αλέξανδρος ερμήνευσε τα «Κόκκινη Γραμμή» και «Ποτέ Ξανά», ενώ ο Χάρης το «You are so beautiful» και το «Εκείνη».

Το διαγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε με δύο ντουέτα από τους φιναλίστ. Το «Tonight» και το «Για να σ’εκδικηθώ» που εκεί λόγο χρόνο δεν τα πήγαν και τόσο καλά και η κριτική επιτροπή δεν παρέλειψε να τους το τονίσει!

Στη δική μας ψηφοφορία, οι αναγνώστες του Ta Panta Ola παρότι στην αρχή τάχτηκαν υπέρ του Χάρη, στο τέλος διχάστηκαν και σημειώθηκε ασυνήθιστη ισοψηφία καθώς το αποτέλεσμα ήταν 50-50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.