Η ώρα είναι:

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

LifeStyle: Οι αποψινοί λαμπεροί καλεσμένοι της Δέσποινας Καμπούρη!

Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις! Όλα θα τα βρείτε στο LifeStyle, απόψε, στις 21:00, στο alter!

Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε τη χαρούμενη πλευρά της ζωής!

O Μάριος Φραγκούλης είναι η ενσάρκωση της διεθνούς καριέρας. Παρά τις περγαμηνές που τον συνοδεύουν και τις συνεργασίες που πολλοί θα ζήλευαν, ο Μάριος Φραγκούλης παραμένει ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων… Ευαίσθητος, καλλιεργημένος και με μια διαφορετική οπτική, κάνει τη δική του εξομολόγηση μεγατόνων στο Lifestyle, ξεκινώντας από την αγαπημένη του Θεία Λούλα, που την φώναζε μητέρα. Αυθόρμητα συγκινείται και νοσταλγεί…

Η Ρούλα Κουσκουρή δε χρειάζεται συστάσεις. Κάθε μέρα μας κάνει να καταλάβουμε, ότι η ζωή κυλάει, ‘ Όσο υπάρχουν άνθρωποι’. Αυτή τη φορά, όμως, μας συστήνεται διαφορετικά: Μας υποδέχεται στο σπίτι της και μας παρουσιάζει τις μεγάλες αγάπες της ζωής της, τις κόρες της κι αρχίζει να ξετυλίγει το νήμα της ζωής της. Για πρώτη φορά μιλάει για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της, λέγοντας: ‘η αδερφή μου έχει νοητική στέρηση’. Η Ρούλα Κουσκουρή μας αφήνει να την γνωρίσουμε καλύτερα. Μια καταπληκτική συνέντευξη, που θα σας κάνει να κλάψετε!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ερωτευμένος με τη Ζέτα Μακρυπούλια και δε χωράει πια καμιά αμφιβολία. Με αφορμή την απονομή του δίσκου του, ο Μιχάλης δεν δίστασε να μιλήσει για τον έρωτά του. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Το πρώτο Madwalk fashion music project είναι γεγονός. Το μουσικό κανάλι MAD καινοτομεί ξανά και παρουσιάζει ένα υπερθέαμα, που μόνο στη Νέα Υόρκη θα μπορούσε να γίνει. H μόδα συναντά τη μουσική και το αποτέλεσμα είναι απλά… μοναδικό! Η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης και πολλοί πολλοί ακόμα συνάντησαν επώνυμους Έλληνες σχεδιαστές και παρουσίασαν ένα καταπληκτικό fashion show. Ποιοι πήγαν; Ποιους συναντήσαμε και ποιοι αποδείχθηκαν τολμηροί στις ερωτήσεις του Lifestyle;

Madonna… Πως κατάφερε να γίνει από το μηδέν η βασίλισσα της ποπ; Η ζωή της, οι σταθμοί της και το μεγάλο της στοίχημα: να γίνει τόσο γνωστή, όσο κι ο ίδιος ο Θεός!

Lifestyle. Απόψε στις 21:00 στο alter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.