Η ώρα είναι:

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Τα συλλυπητήρια των πολιτικών για το θάνατο του Μ. Έβερτ

Συγκίνηση προκάλεσε ο χαμός του πρώην προέδρου της Ν.Δ Μ. Έβερτ.

Οι πολιτικοί εξέφρασαν τη λύπη τους για το γεγονός:

Συλλυπητήρια Παπούλια:
«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ, ενός μαχητικού πολιτικού. Η πορεία του χαρακτηρίστηκε από συνέπεια και αγωνιστικότητα για τις ιδέες και τις αρχές του».

Συλλυπητήρια Παπανδρέου:
«Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ. Ενός μαχητικού πολιτικού, που αγωνιζόταν με σθένος για τις ιδέες και τις αρχές του» […]«η παρουσία του στο δημόσιο βίο της χώρας υπήρξε έντονη και καθοριστική. Αποτέλεσε μια από τις βασικές και σταθερές συνιστώσες της συντηρητικής παράταξης».

Φ. Πετσάλνικος:
«Ο Μιλτιάδης Έβερτ υπήρξε μια πολύ σημαντική προσωπικότητα της πολιτικής μας ζωής και έβαλε τη σφραγίδα του στη μεταπολιτευτική πορεία της χώρας μας» […] «κατά τη μακρά πολιτική σταδιοδρομία του, ως Βουλευτής, Υπουργός, Δήμαρχος Αθηναίων και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υπηρέτησε με συνέπεια και δυναμισμό τις ιδέες τις οποίες πρέσβευε και αναδείχθηκε σε κορυφαία θεσμικά αξιώματα από τα οποία εργάστηκε ευσυνείδητα για τις αρχές της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού».

Αντ. Σαμαράς:
«Η Ελλάδα έγινε φτωχότερη σήμερα» […] «Μόλις πληροφορήθηκα, στη Φρανκφούρτη όπου βρίσκομαι, τη θλιβερή είδηση για το θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ, πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».

Κ. Καραμανλής:
«Με οδύνη αποχαιρετώ τον σημαντικό Πολιτικό, τον ξεχωριστό άνθρωπο, το μεγάλο Φίλο. Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Γ. Καρατζαφέρης:
«Ένας πραγματικός ευπατρίδης της πολιτικής και της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης δεν είναι πια κοντά μας. Η παράταξη θρηνεί. Η πολιτική είναι από σήμερα ακόμη πιο φτωχή. Στην οικογένειά του εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.