Η ώρα είναι:

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Top Chef

Οι επτά εναπομείναντες παίκτες του μαγειρικού παιχνιδιού, ταξίδεψαν στο Μέτσοβο προκειμένου να μαγειρέψουν στο παραδοσιακό «ύφος» της περιοχής.

Στη δοκιμασία πρώτης γεύσης οι chef μαγείρεψαν στην κεντρική πλατεία. Έπρεπε να ετοιμάσουν ένα πιάτο με λουκάνικο και τυρί και φασολάδα της δικής τους φιλοσοφίας.

Ο παίκτης που συγκέντρωσε τη λιγότερη βαθμολογία του κοινού αλλά και των κριτών-chef ήταν ο Βασίλης.

Νικητής της δοκιμασίας ο Ηλίας. Ως νικητής όρισε τα άτομα που θα αποτελούσαν τις δύο ομάδες αφού έπρεπε να μοιραστούν για την κεντρική δοκιμασία.

1η ομάδα: Ηλίας (αρχηγός) Σοφία, Αθηναγόρας. 2η ομάδα: Μαρία (αρχηγός), Γιώργος, Μιχάλης.

Οι δύο ομάδες έπρεπε να ετοιμάσουν και να παρουσιάσουν 3 πιάτα. Σούπα, ψητό ως κυρίως πιάτο και γλυκό του κουταλιού.

Από αυτή τη δοκιμασία η χαμένη ομάδα ήταν της Μαρίας. Οι κριτές αποφάσισαν να ορίσουν δεύτερο προτεινόμενο προς αποχώρηση το Μιχάλη.

Στη δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρίας ο Βασίλης και ο Μιχάλης βρέθηκαν αντιμέτωποι. Έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο με βάση το μανιτάρι.

Το αποτέλεσμα δεν ενθουσίασε τους κριτές. Έτσι αποφάσισαν να τους κρίνουν από τη συνολική πορεία τους στο παιχνίδι και όχι από τα πιάτα που τους παρουσίασαν.

Τελικά ο Βασίλης ήταν αυτός που αποχώρησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.