Η ώρα είναι:

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«Το νησί»: Τι θα δούμε στο αποψινό καινούργιο επεισόδιο;

Η επιτυχημένη παραγωγή του μεγάλου καναλιού που σημείωσε τεράστια επιτυχία τη φετινή σεζόν, μετά την παρατεταμένη περίοδο των διακοπών -και τις συνεχείς επαναλήψεις- επιστρέφει απόψε με νέο επεισόδιο!

Περίληψη:

Η Άννα μαθαίνει από τον Αντώνη ότι η αρρώστια του Αλέξανδρου Βανδουλάκη ήταν απλώς μία δικαιολογία... Ο Αντρέας Βανδουλάκης συγκρούεται με τον πατέρα του για τη μικρή κόρη του Γιώργη, ενώ στη Σπιναλόγκα ο γιατρός Κυρίτσης ξεκινά την πειραματική φαρμακευτική αγωγή στην πρώτη ομάδα εθελοντών ασθενών. Ο τυφλός πια Κοντομάρης καταλαβαίνει ότι πλησιάζει το τέλος του και παραδίδει στον Παπαδημητρίου τα σκήπτρα.

Η Καλλιόπη έχει αμφιβολίες για το αν πράττει σωστά που κρατά το παιδί της στο νησί χωρίς να είναι άρρωστο. Η Ευγενία μετά το βιασμό της κρύβεται. Ο Παπαδημητρίου αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει. Φτάνουν ανταλλακτικά για την επισκευή της ηλεκτρογεννήτριας. Το νησί ετοιμάζεται για τη φωταγώγηση.

Απόψε στις 21:50 στο mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.