Η ώρα είναι:

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

«Κούκλες»: Τι θα συμβεί στο αποψινό καινούργιο επεισόδιο;

Η ιστορία συνεχίζεται.

Ας δούμε αναλυτικά τι θα παρακολουθήσουμε στο 9ο επεισόδιο:

Τι εύχεσαι όταν αλλάζει ο χρόνος; Όλα να αλλάξουν ή όλα να γίνουν όπως πριν; Η Κατερίνα θα πειστεί πως πρέπει να δώσει μια ευκαιρία στην «ευτυχισμένη της οικογένεια». Σύντομα όμως θα καταλάβει. Όποια απόφαση δεν μπορεί να πάρει, θα την πάρει για κείνη η ζωή. Η Κορίνα πανευτυχής. Ζει τα Χριστούγεννά της, το όνειρό της. Θα φτάσει όμως να αναρωτηθεί. . . μήπως έπρεπε να παραμείνει όνειρο; Η Μιμή ξυπνάει απότομα. Δεν ήταν ο Γεράσιμος εκείνος που με τα mail του τόσο την γοήτευσε. Μπορεί να αντέξει το ποιος ήταν; Τα περιθώρια με τον Γιώργο και την Άννα στενεύουν. Δεν υπάρχουν πια άλλα εμπόδια παρά μόνο αυτοί οι ίδιοι...

Πρωταγωνιστούν: Λίνα Σακκά, Δήμητρα Ματσούκα, Ράνια Σχίζα, Μαρία Ζορμπά, Θανάσης Ευθυμιάδης, Αντώνης Καρυστινός, Σωκράτης Αλαφούζος, Κώστας Κάππας, Μπάμπης Χατζηδάκης, Γιάννης Στεφόπουλος, Αστέριος Πελτέκης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Βίκυ Κουμούτσου, Ντόρα Σιμοπούλου, 'Αρης Τσάπης, Γιάννης Κυρίκος, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Μελίνα Σπετσιέρη, 'Εφη Κοντα, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Γεωργία Ζώη, Αθηνά Βαλκώνη, Ελευθερία Μπενόβια, Λητώ Λάμα, Ιωάννα Πηλιχού, Χριστίνα Μητροπούλου, Εύα Δήμου.

Απόψε στις 21:50 στο Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.