Η ώρα είναι:

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Σάρωσε χθες στα νούμερα τηλεθέασης το "Νησί"!

Η ιστορία στο νησί της Σπιναλόγκα έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, ξεκίνησε να εκτυλίσσεται.

Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε ξανά την προτίμησή του όπως κάθε Δευτέρα. Στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 43,6% τηλεθέαση, ενώ στα νεανικά κοινά 51,8%, μάλιστα σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 59%.

Τι είδαμε όμως χθες;

Η Άννα μαθαίνει από τον Αντώνη ότι η αρρώστια του Αλέξανδρου Βανδουλάκη ήταν απλά μία δικαιολογία, ενώ την ίδια ώρα ο Αντρέας Βανδουλάκης συγκρούεται με τον πατέρα του για εκείνη. Στη Σπιναλόγκα, ο γιατρός Κυρίτσης ξεκινά την πειραματική φαρμακευτική αγωγή στην πρώτη ομάδα εθελοντών ασθενών, ενώ η Καλλιόπη έχει αμφιβολίες για το αν πράττει σωστά που κρατά το παιδί της στο Νησί χωρίς να είναι άρρωστο. Την ίδια ώρα, η Ευγενία μετά το βιασμό της κρύβεται και ο Παπαδημητρίου αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί... Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, στο Νησί γίνεται η φωταγώγηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.