Η ώρα είναι:

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Όσα συνέβησαν στο Χριστουγεννιάτικο X Factor!

Παραμονή Χριστουγέννων και το μουσικό σόου φόρεσε τα καλά του.

Ο μίνι διαγωνισμός (μόνο έτσι δεν το λες με τέτοιο έπαθλο…) με δώρο μια κιθάρα υπογεγραμμένη από τον Κάρλος Σαντάνα, έδειξε νικητές τους Burning sticks.

Το συγκρότημα Onirama ανέβασε και άλλο τη διάθεση του κοινού και των τηλεθεατών με τα νέα τους τραγούδια που ερμήνευσαν ζωντανά επί σκηνής!

Όμως η χαρά διαδέχτηκε γρήγορα τη λύπη αφού η στιγμή της ανακοίνωσης για το ποιος θα αποχωρήσει έφτασε.

Υποψήφιοι της εβδομάδας ήταν η Μαρία από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη, και ο Δημήτρης από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη, ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αυστραλία. Τη θέση του πήρε εκτάκτως ο Γιώργος Θεοφάνους και η ψήφος του για την αποχώρηση θα μετρούσε διπλή. Αυτό εξόργισε τον Νίκο Μουρατίδη που απείλησε πως δεν θα ψηφίσει καθώς πίστευε πως δεν είναι δίκαιο.

Μετά από μερικά λεπτά αγωνίας και διαξιφισμών, ο Γιώργος Λεβέντης βγήκε τηλεφωνικά και έδωσε την ψήφο του και το πρόβλημα λύθηκε!

Αναλυτικά οι ψήφοι των κριτών:

Κατερίνα Γκαγκάκη: Υπέρ της Μαρίας
Γ. Θεοφάνους: Υπέρ του Δημήτρη
Νίκος Μουρατίδης: Υπέρ της Μαρίας
Γ. Λεβέντης: Υπέρ Δημήτρη.

Το αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο, έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς, η απόφαση για το ποιος θα αποχωρήσει τελικά θα κρινόταν από τις ψήφους του κοινού.

Ο Δημήτρης δέχτηκε περισσότερες θετικές ψήφους και έτσι παρέμεινε στο παιχνίδι.

Η Μαρία σταμάτησε την πορεία της στο μουσικό παιχνίδι και η συγκίνηση της, αλλά και της μάνατζερ της, Κατερίνας Γκαγκάκη ήταν έντονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.