Η ώρα είναι:

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η ‘Sirina’ Πετρούλα και το ροζ dvd…

Τη μάθαμε σαν το Κορίτσι του Καιρού του Star με τα χαρακτηριστικά λικνίσματα της μέσης, το ναζιάρικο ύφος και τη φράση-σλόγκαν της χρονιάς «Μόλις τελείωσα…». Την είδαμε να κυνηγάει τον « Mr. Blue eye» για μια αποκλειστική είδηση, να ψάχνει εξωγήινους, να τρέχει πίσω από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου για μια δήλωση…

Περί Πετρούλας Κωστίδου λοιπόν ο λόγος, η οποία αφήνει στην άκρη για λίγο το πολιτικό ρεπορτάζ και την ΤΡΟΙΚΑ για να πρωταγωνιστήσει στο νέο 3D dvd της Sirina Productions και να μας διδάξει τα μυστικά του Κάμα Σούτρα.

Στο νέο dvd που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στα περίπτερα η ξανθιά καλλονή σε ρόλο δασκάλας ξεναγεί τον θεατή στα μονοπάτια του Κάμα Σούτρα, δίνοντας συμβουλές και οδηγίες για… καλύτερες αποδόσεις!

Και που είστε ακόμα….

Αναστασία Ανδρεάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.