Η ώρα είναι:

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

LifeStyle με Χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Μια εβδομάδα μόλις πριν από τα Χριστούγεννα και το LifeStyle φοράει τα καλά του και σας περιμένει στην παρέα του, που αυτή τη φορά θα είναι μεγαλύτερη και εμπλουτισμένη με νότες!

Η Δέσποινα Καμπούρη υποδέχεται τον Κώστα Μαρτάκη, για ένα LifeStyle γεμάτο τραγούδια, ευχές αλλά και προτάσεις, που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.
Ο Κώστας Μαρτάκης θα θυμηθεί τις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες στιγμές του, θα ταξιδέψει στο χρόνο και θα μας πει ωραία χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Μαζί του, όμως θα θυμηθούμε και πως ξεκίνησε την πορεία του. Πως ήταν; Τι έλεγε πριν μερικά χρόνια; Ένα video έκπληξη!

Την σκυτάλη παίρνει ένα ωραίο ζευγάρι, που γεμίζει αισιοδοξία και χαρά τα πρωινά μας. Η Φαίη Σκορδά κι ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχονται το LifeStyle, δίνουν τις ευχές τους κι αφηγούνται χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Μην τους χάσετε, γιατί είναι απλά καταπληκτικοί.

Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τα παιδιά και κάνει ό, τι μπορεί για να τους προσφέρει ζεστασιά και αγάπη. Πήρε λοιπόν την πρωτοβουλία και με την στήριξη του συλλόγου ‘Το χαμόγελο του Παιδιού’ διοργάνωσε ένα από τα πιο λαμπερά και όμορφα φιλανθρωπικά bazaar. Φυσικά, η Δέσποινα ως οικοδέσποινα ήταν εκεί και υποδέχτηκε τους φίλους της!

Χριστουγεννιάτικα τραπέζια. Πως θα διακοσμήσετε το τραπέζι των Χριστουγέννων; Πιστοί στην παράδοση του, το LifeStyle έψαξε και βρήκε εντυπωσιακές λύσεις. Μην πάει ο νους σας στο κακό. Θα στολίσετε με ό, τι έχετε στο σπίτι σας, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι άψογο!

Οι μέρες αυτές είναι μέρες προσφοράς κι αγάπης και τα δώρα είναι στις προτεραιότητες μας. Μπορεί η οικονομική κρίση να μην μας επιτρέπει να κάνουμε, ό,τι κάναμε αλλά μας επιτρέπει ακόμα να έχουμε στυλ! Καλάθια, γλυκά και περίεργα διακοσμητικά που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας.

Lifestyle. Απόψε στις 21:00 στο ALTER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.