Η ώρα είναι:

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Από « Πρωταγωνιστές» στην εκπομπή του έγιναν « Οι Άνθρωποί» του..

Οι «Πρωταγωνιστές», του Σταύρου Θεοδωράκη άλλαξαν ρόλο και πρωταγωνίστησαν αυτή τη φορά στο νέο του βιβλίο «Οι Άνθρωποί μου» που παρουσιάστηκε μεταξύ φίλων την Πέμπτη 16/12 στο Ωδείο Αθηνών.


Το νέο βιβλίο του Σταύρου Θεοδωράκη « Οι Άνθρωποί μου» παρουσιάστηκε την Πέμπτη 16/12 στο τσιμεντένιο θεατράκι του Ωδείου Αθηνών.

Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ποταμός» μεταφέρει στις σελίδες του 64 από τις πιο δυνατές ιστορίες της εκπομπής του Mega «Πρωταγωνιστές», την οποία παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος.

« Τα αζήτητα παιδιά του Μητέρα», «Νατέλα Ιτσουάιντε, η μητέρα του Άλεξ», «Κωνσταντίνα Κούνεβα», « Οι τελευταίοι επιζήσαντες της Σπιναλόγκα» είναι μερικά από τα θέματα που διαπραγματεύεται ο συγγραφέας στο βιβλίο του, εκπομπές που είχαν κερδίσει κατά την προβολή τους το ενδιαφέρον του κοινού.

Στην παρουσίαση του βιβλίου ο συγγραφέας προτίμησε να καλέσει τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του να μιλήσουν για την ιστορία τους και έτσι κοντά του βρέθηκαν η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η Αγγελική που έγινε Άγγελος, η Άννα της Συγγρού και πολλοί άλλοι.

Οι «Άνθρωποί μου» είναι το τρίτο βιβλίο του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος το 2002 εξέδωσε το « Εξομολογήσεις Πρωταγωνιστών» ενώ συμμετείχε το 2005 με άλλους 20 συγγραφείς, ποιητές και δημοσιογράφους στη συγγραφή του βιβλίου «Ο δρόμος για την Ομόνοια».

«Την εύκολη απόφαση να βγάλω ένα βιβλίο με τους Πρωταγωνιστές διαδέχθηκε ένα δύσκολο ερώτημα: Με ποιους από όλους τους Πρωταγωνιστές; Αυτομάτως εξαίρεσα τους επαγγελματίες της επικοινωνίας. Πολιτικούς που έχουν απαντήσεις-κονσέρβες, επώνυμους που έκαναν πρόβες στον καθρέφτη πριν μου μιλήσουν. Και πάλι όμως έμειναν πολλοί. Σχεδόν τυχαία τελικά επέλεξα εκατό και τους έβαλα σε αυτό το βιβλίο. Οι υπόλοιποι πιστεύω ότι μπορούν να περιμένουν». (Σταύρος Θεοδωράκης).

Αναστασία Ανδρεάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.