Η ώρα είναι:

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Όσα είδαμε στο χθεσινό εορταστικό «Big brother live»

Μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα και ο μεγάλος αδερφός φόρεσε τα γιορτινά του, σε ένα ζωντανό σόου διαφορετικό από όλα τα’ άλλα.

Οι παίκτες τραγούδησαν ζωντανά (λέμε τώρα…) μεγάλες επιτυχίες με τις οδηγίες του Νίκου Τερζή. Η αποστολή αυτή ήταν επιτυχής και κέρδισαν το 70% του εβδομαδιαίου προϋπολογισμού.

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους συμμετέχοντες, καθώς συγγενείς βρέθηκαν στο στούντιο και επικοινώνησαν έπειτα από πολύ καιρό με τους αγαπημένους τους.

Αποχώρηση δεν είχαμε αυτήν την εβδομάδα, αφού ο μεγάλος αδερφός έδωσε ένα δώρο στους παίκτες. Ψηφοφορία υπήρξε όμως, θετική, αφού ένας παίκτης θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει το πολυτελές αυτοκίνητο του big brother. Το αποτέλεσμα δεν γνωστοποιήθηκε, και όπως αναφέρθηκε θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Αλέξης και ο Μιχάλης που μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στα πλαίσια της δεύτερης ευκαιρίας.

Αυτό που τους έφερε προτεινόμενους, όπως φάνηκε, ήταν πως οι παίκτες που έχουν παραμείνει τόσο διάστημα σε εγκλεισμό, θεώρησαν άδικη την είσοδο παικτών που είχαν αποχωρήσει, βέβαια πολλοί δικαιολόγησαν την ψήφο τους με το γεγονός πως έχουν δεθεί περισσότερο με τους υπόλοιπους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.