Η ώρα είναι:

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Οι «κηπουροί» κάνουν πρεμιέρα!

Πρεμιέρα κάνει η νέα εκπομπή του μεγάλου καναλιού πού έχει σκοπό να δώσει λίγο περισσότερο πράσινο στην καθημερινότητά μας.

Το δελτίο τύπου του καναλιού αναφέρει:

Θέλεις κήπο, αλλά έχεις μια άδεια ταράτσα; Θέλεις ένα καταπράσινο μπαλκόνι; Φαντάζεσαι την αυλή σου γεμάτη φυτά;
Την απάντηση στα ερωτήματα αυτά έχουν οι γεωπόνοι Μάκης Τσόκας, Σωτήρης Βρεττός και Γιάννης Παναγιωτόπουλος οι οποίοι από τον Οκτώβριο αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν αφιλόξενους άδειους χώρους σε μικρές οάσεις μέσα στην πόλη. 'Έτσι, οι τρεις «Κηπουροί του MEGA», με κέφι και χιούμορ κάνουν πραγματικότητα το όνειρο κάθε ιδιοκτήτη. Αφού επιλέξουν τον, υπό διαμόρφωση, χώρο δουλεύουν για την ολική μεταμόρφωσή του παρέχοντάς μας ταυτόχρονα χρήσιμες πληροφορίες για την κηπουρική τέχνη.
Από τον Οκτώβριο, οι «Κηπουροί του MEGA» γίνονται τα «φυλλαράκια» μας και μας βοηθούν να «μυηθούμε» στα μυστικά της κηπουρικής ώστε να γίνει η πόλη μας λίγο πιο «πράσινη»!

Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης, Δημήτρης Σταματόπουλος
Αρχισυνταξία: Χρύσα Κακιώρη
Εκτέλεση Παραγωγής: STUDIO ATA-FULL MOON ENTERTAINMENT

Οι κηπουροί του mega. Πρεμιέρα Σάββατο στις 18:15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.