Η ώρα είναι:

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Επίθεση δέχτηκε η Leona Lewis, την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα για το βιβλίο της


Η περσινή νικήτρια του X-Factor, σοκαρίστηκε όταν γρονθοκοπήθηκε ξαφνικά χθες Τετάρτη (14/10) από άγνωστο άντρα στο πρόσωπο, ενώ υπέγραφε τα αντίτυπα του βιβλίου της “Dreams”, στο βιβλιοπωλείο Waterstones στο Piccadilly Circus του Λονδίνου. Παρόλο που υπήρχε προσωπική ασφάλεια, δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Η διάσημη τραγουδίστρια, τρόμαξε τόσο πολύ με το περιστατικό ώστε ξέσπασε σε κλάματα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά, με μώλωπες στο μάτι.

Εκπρόσωπος της Lewis είπε: “Η τραγουδίστρια, ενώ υπέγραφε αυτόγραφα για περίπου 90 λεπτά, ξαφνικά την πλησίασε ένα τύπος και την χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι”.

Η αστυνομία, συνέλαβε τον άγνωστο άντρα, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, για ποιο λόγο επιτέθηκε στη Leona.



Περισσότερα μουσικά και Showbiz νέα www.mousikofiloi.gr.gg/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.