Η ώρα είναι:

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Φρούριο το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη


Σε φρούριο έχει μετατραπεί η κατοικία της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης» Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια. Κάμερες, άνδρες ασφαλείας κι ένα κουβούκλιο-στρατηγείο, με οθόνες που καταγράφουν όλους τους χώρους. Αιτία ήταν το γεγονός που σημειώθηκε πριν από ένα χρόνο περίπου.

Το αυτοκίνητο του συζύγου της Γιάννη Λάτσιου έγινε παρανάλωμα του πυρός και μάλιστα μπροστά στην είσοδο του σπιτιού τους από αγνώστους που πέταξαν γκαζάκια. Το συμβάν οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια, αφού ο στόχος ήταν συγκεκριμένος. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός.

Από τη στιγμή εκείνη η Ελένη και η οικογένεια της έχασαν τον ύπνο τους. Λίγες ημέρες αργότερα το σπίτι έχει οχυρωθεί. Κάμερες σε όλες τις γωνίες του οικήματος, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. Προσωπικό ασφαλείας από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης παρακολουθεί επί 24ώρου βάσεως τα πάντα. Αισθητήρες αφής προκειμένου οποιοσδήποτε ανεπιθύμητος επιχειρήσει να εισβάλει στο χώρο να εντοπιστεί, περιλαμβάνονται επίσης στα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η οικογένεια Λάτσιου.

Τα βραδιά ακόμα και ο αριθμός των πινακίδων σταθμευμένων αυτοκινήτων επί της Αλεξανδρουπόλεως καταγράφονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.