Η ώρα είναι:

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

"Για Λογαριασμό Σας", το νέο Ριάλιτι στην Ελληνική Τηλεόραση


Πρόκειται για ένα ριάλιτι όπου ένας οικονομικός σύμβουλος αναλαμβάνει να βοηθήσει μια οικογένεια να ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα.
Οικονομικός σύμβουλος είναι ο Νίκος Σαμοΐλης, πολλοί θα τον θυμάστε από το δημοσιογραφικό του έργο τα προηγούμενα χρόνια, στο οικονομικό ρεπορτάζ .

Στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν ένα ζευγάρι που είχε πέντε παιδιά, χρωστούσε 50 χιλιάδες ευρώ, και είχε μηνιαία έσοδα 1800 ευρώ και έξοδα 3500 περίπου.

H οικογένεια έμενε σε διαμέρισμα της Γλυφάδας το οποίο νοικιάζανε, ενώ υπήρχε ανεκμετάλλευτο ένα ιδιόκτητο σπίτι στη Δραπετσώνα. Η μόνη τους δικαιολογία ήταν πως δεν ήταν κατοικήσιμο…

Και ενώ οι όποιες πιθανές λύσεις βρέθηκαν από τον οικονομικό σύμβουλο και αφού αρχικά το ζευγάρι είχε δεχτεί την πρόταση του για να σωθούν από αυτή τους την οικονομική κατάσταση, τελικά η κυρία της οικογενείας αρνήθηκε να μετακομίσει στο ιδιόκτητο σπίτι της οικογένειας στη Δραπετσώνα αν πρώτα δεν ανακαινιστεί ριζικά, με ξύλινα πατώματα και τζάκι (προσπερνώντας την "τεχνοτροπία που έχει οραματιστεί για την οροφή"), με το συνολικό κόστος να αγγίζει τις 70 χιλιάδες ευρώ.

Έτσι έληξε άδοξα η ιστορία με τον επίλογο του παρουσιαστή να αναφέρει για αλλαγή απόφασης από το ζευγάρι την τελευταία στιγμή. Με ανοιχτό το ενδεχόμενο εάν πάρουν οριστικά την απόφαση για την πρόταση που τους έγινε από εκείνον, να συνεχίσουν στην συνέχεια της σεζόν με την υπόθεσή τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.