Η ώρα είναι:

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ο Πασχάλης Τερζής και ηθοποιός


Ο Πασχάλης Τερζής θα ενσαρκώσει τον ήρωα του Μενέλαου Λουντέμη «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα». Μαζί του θα συμπρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Είναι από τα πρώτα βιβλία που έχω διαβάσει και συγκινούμαι ιδιαίτερα», δηλώνει επίσης ιδιαίτερα περήφανος που θα συμμετάσχει στην παράσταση που θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής.

Η παράσταση έχει προγραμματιστεί για τις 20 και 21 Νοεμβρίου στην αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών..

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής δέχτηκε με ενθουσιασμό την πρόταση «Θα τραγουδήσω πέντε τραγούδια περίπου. Δεν με αγχώνει όλο αυτό, γιατί εγώ θα κάνω απλώς αυτό που ξέρω: θα τραγουδήσω. Στη σκηνή θα είμαι ο Μέλιος, ο πρωταγωνιστής του βιβλίου, και μέσα από τα τραγούδια θα εξιστορώ τις καταστάσεις που πέρασε ο Μέλιος».

Ο λαϊκός τραγουδιστής είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση που του έκανε ο Γιάννης Βόγλης. «Τον Γιάννη Βόγλη τον εκτιμώ πάρα πολύ, είμαστε φίλοι και θεώρησα σωστό να συμμετάσχω σε αυτή την παράσταση. Τα τραγούδια μού άρεσαν πάρα πολύ, άρα δεν είχα κανένα λόγο να αρνηθώ».

Στην σκηνή θα συμμετέχει και ακόμη ένας τραγουδιστής ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.