Η ώρα είναι:

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Πώς «πήγαν» οι χθεσινές σειρές και εκπομπές. Τι λέει η Agb και τι το "Ta Panta Ola"

Σε μία ιδιαίτερη ημέρα λόγω ποδοσφαίρου η κατάταξη είναι διαφοροποιημένη αισθητά, ας δούμε αναλυτικά τι κατάφεραν τα απέναντι τηλεοπτικά κανάλια. Και τι άρεσε σε εμάς.

To Mega είχε το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης με την Ελλάδα να αγωνίζεται για την νίκη μέχρι το αυτογκόλ που εκεί «μούδιασαν» όλοι οι Έλληνες παίκτες, μαζί τους και εμείς…


Απέναντι έπαιζε το νέο σήριαλ του Χάρη Ρώμα «DOCTOR ΡΟΥΛΗΣ» (ANTENNA) το οποίο έφτασε το 18,5%. Δεν θέλουμε να κρίνουμε άσχημα από τώρα, εξάλλου νωρίς είναι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν αυτό που περιμέναμε έπειτα και από την περσινή απουσία του ηθοποιού από τα τηλεοπτικά δεδομένα. Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά μάλλον δεν θα ακολουθήσει αντίστοιχη πορεία με αυτή των «Κωνσταντίνου και Ελένης» ή του «Μεν και δεν»… (βαρέθηκα… άσε που ο ρόλος του Κου Ρώμα ως γιατρού είχε το εντελώς «πρωτότυπο» όνομα Φικιώρης… κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου΄ρχετε τώρα…. Και από την άλλη το «Θεϊκό» στους τίτλους τέλους «ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ» (εμένα μου λες…)


Απέναντι ο «ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ» (ALPHA) έφτασε το 18,0%. Καλή προσπάθεια της συμπαθέστατης Σίσσυς Χρηστίδου. Οι αγρότες γνώρισαν και διάλεξαν τις δύο κοπέλες που θα μείνουν μαζί για μερικές μέρες… (Ήταν ευχάριστη η εκπομπή… θα δείξει η πορεία).






Στις 22:00 ήρθε η «ΛΙΤΣΑ.COM» (ANTENNA) με το αρκετά καλό 17,0% Το βλέπαμε και πέρσι θα το δούμε και φέτος… ελπίζουμε μόνο σε μία ανανέωση στην υπόθεση για να μην κουράσει.






Ο Alpha την ίδια ώρα είχε το νέο ριάλιτι – παιχνίδι «ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ» το οποίο έκανε την μεγάλη έκπληξη σημειώνοντας 20,8%. Συμπαθητικό αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί να σταθεί το συγκεκριμένο concept στην Ελλάδα… στα μείον η κάπως πρόχειρη παραγωγή… Η γενική αίσθηση όμως ήταν καλή.

Του Brian - Christos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.