Η ώρα είναι:

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Όλα όσα θα δείτε σήμερα στο «JoinUs»

Πλούσιο το «μενού»

Η Ελένη Ράντου κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για το θέατρο, εξηγεί πώς προστάτευσε το γάμο της από τους παπαράτσι, πως θέλει να είναι η ζωή της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και αν την ενοχλούν οι ρυτίδες της.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο πιο γλυκός χορογράφος της Ελλάδας κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς εγκατέλειψε τη σχολή εμποροπλοιάρχων για να γίνει χορευτής, θυμάται τις εποχές των μεγάλων show στην ελληνική τηλεόραση και αναρωτιέται γιατί εδώ και 10 χρόνια, δεν του έχουν προτείνει να αναλάβει την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision
Συναντούν την Ιωάννα Ευθυμίου, τη ζωγράφο που κατέκτησε το Μονακό και τώρα υπογράφει μια έκθεση αφιερωμένη στην Γκρέις Κέλι.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει υπέροχες ταλιατέλες με σολωμό και κολοκύθια και μια φρουτοσαλάτα με σάλτσα μπαλσάμικου ενώ η Υπατία Παπασταμάτη μας γλυκαίνει με μια ανοιξιάτικη πάβλοβα με φράουλες.
Μαθαίνουμε πώς να αποκτήσουμε το τέλειο office look και συνδυάζουμε το μοδάτο poncho με κρόσσια.
Πηγαίνουμε θέατρο με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, μαθαίνουμε τα μυστικά για έναν ξεκούραστο ύπνο και αντιμετωπίζουμε με τη σωστή γυμναστική τους πόνους στη μέση, τον αυχένα και την πλάτη.

Στις 17:00 στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.