Η ώρα είναι:

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Πρωτότυποι συνδυασμοί στις «Γεύσεις στη φύση»

Κυριακή στις 14:00

Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 2 Μαίου στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί με υλικά εποχής ένα μενού με πιάτα γεμάτα γεύση και αρώματα.

Η εκπομπή ξεκινά με σουβλάκια σολομού και μία ξεχωριστή γαρνιτούρα που μοσχοβολάει Ελλάδα, με τραχανά και λαχανικά.

Ακολουθεί μία αλμυρή τάρτα με σφολιάτα και ξεχωριστή γέμιση με βασικό υλικό τις γλυκοπατάτες. Το επόμενο πιάτο με τα πολύ δυνατά του αρώματα, ταξιδεύει στο Μαρόκο. Ο Βαγγέλης δείχνει πώς να φτιάξει κάποιος το πιο νόστιμο μαροκινό κοτόπουλο με σαφράν, βερίκοκα και αμύγδαλα.

Όσο για το γλυκό; Αυτή την Κυριακή ένα απίθανο κέικ αμυγδάλου και η πιο αρωματική μους φράουλας, συνθέτουν ένα πλούσιο σε γεύση επιδόρπιο.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.