Η ώρα είναι:

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τι θα δούμε σήμερα το «JoinUs»

Στις 17:00

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Μαριέλλα Σαββίδου, μία από τις πρωταγωνίστριες του πιο επιτυχημένου σήριαλ της σεζόν «Εθνική Ελλάδος» και μιλάει για τη σειρά, το curling , το ατύχημα των γονιών της και πως η ίδια ήταν μέλος στην εθνική ομάδα σκι της Κύπρου.

Ο Άλκης Κούρκουλος μιλάει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον διάσημο πατέρα του, τη ζωή του και τη σχέση με τα αδέρφια του. Κάνουμε μάσκες ομορφιάς με υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας και η Ειρήνη Πασχαλέρη μας προτείνει τις τροφές που ομορφαίνουν δέρμα, νύχια και μαλλιά.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει πεντανόστιμο μπριάμ και η Εμμανουέλα Κόκκαλη ένα χορταστικό φιλέτο ψαριού με ρύζι ατμού. Παρουσιάζουν πως θα βοηθήσει κάποιος το παιδί του να υποδεχτεί το μικρό του αδερφάκι, κάνουν ένα δροσερό και θρεπτικό smoothie, δίνουν οδηγίες για τον ιδανικό σύντροφο και η Σόφη Πασχάλη κάνει πρόγραμμα flowbility. Δείχνουν όλες τις απιστίες της οικογένειας Σβαρτζενέγκερ και κάνουν μαγνητάκια για το ψυγείο σε σχήματα που θέλουν.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.