Η ώρα είναι:

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

«Ιστορίες γης» από το Κρανίδι

Με τον Ανδρέα Μπαρμπούτση

Στο Κρανίδι, γνώρισαν δύο μελισσοκόμους που από τις μεγαλουπόλεις και τις δουλειές τους, βρέθηκαν με δική τους επιχείρηση παραγωγής μελιού! Υπέροχες εικόνες, φοβερή γεύση και ωραίες ιστορίες που εξέπληξαν.

Στον Άγιο Δημήτριο ήπιαν… γάλα γαϊδούρας! Ένα προϊόν που έχει εκπληκτικές ιδιότητες και μεγάλη ιστορία. Παρακολούθησαν όλες τις εργασίες του κτήματος και μίλησαν με την ιδιοκτήτρια που είχε πολλά να πει για αυτό το.. ασυνήθιστο γάλα!

Στην συνέχεια, πήγαν προς.. τη θάλασσα και είδαν ιχθυοκαλλιέργειες! Το ψάρι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής, μεσογειακής διατροφής.

Η εκπομπή κατέγραψε από κοντά όλη τη διαδικασία ως την συσκευασία αλλά και για τη θέση του ψαριού στην ελληνική διατροφή, αλλά και για το εγχείρημα της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα.

Σάββατο 25 Απριλίου στις 16:00 στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.