Η ώρα είναι:

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά για τη συνεργασία της με το Γιώργο Καπουτζίδη

Δηλώνει ενθουσιασμένη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με το Γιώργο Καπουτζίδη και για τη σειρά που υπογράφει «Εθνική Ελλάδος»:

«Τον θαύμαζα πάντα, γιατί η γραφή του είναι μοναδική και αμίμητη. Όταν ήρθε η πρόταση, ενθουσιάστηκα πριν καν διαβάσω το σενάριο. Σχεδόν φώναζα από τη χαρά μου. Και όταν το διάβασα, με εξέπληξε ευχάριστα, γιατί, έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων δουλειών του, που ήταν εξαιρετικές, περίμενα πως θα έχει κοινά στοιχεία με την έννοια πως θα κινείται στο πλαίσιο της αμιγούς κωμωδίας. Το συγκεκριμένο σενάριο, όμως, είναι πολύ ιδιαίτερο, με τον ξεχωριστό τρόπο του Γιώργου θίγει ζητήματα πολύ σημαντικά που καθρεφτίζουν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, όλα αυτά που συζητάμε στις παρέες και προβληματιζόμαστε, αλλά ποτέ κανείς δεν έχει μπορέσει ή τολμήσει να αποτυπώσει σε μια σειρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.