Η ώρα είναι:

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Μάνα Χ ουρανού: Κατά λάθος γαμπρός

Απόψε στις 22:20

Δεν υπάρχει αρκετά καλός άντρας για την κόρη σου. Αλλά τι γίνεται όταν άλλον αγαπάει, άλλον δηλώνει;

Η Αλεξία, προσπαθώντας να ενώσει την παρέα, πείθει τον Πάνο να βρουν μια κοπέλα για τον Δημήτρη, για να μπορούν να κάνουν παρέα όλοι μαζί. Επίσης συνειδητοποιεί ότι ο Πάνος είναι Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς κι αυτή η Πρώτη Κυρία του 3ου Γενικού Λυκείου κι αποφασίζει να βοηθήσει τον Πάνο να κάνει τη θητεία του αξιομνημόνευτη. Η 'Εμυ συνεχίζει τη σχέση της με τον Μιχάλη αλλά δεν μπορεί να βγάλει απ' το μυαλό της τον Θόδωρο, που απ' την πλευρά του δεν μπορεί να βγάλει απ' το μυαλό του τη σέξυ δασκάλα Μιράντα Βηλούζου και για να την γνωρίσει πληρώνει τον Παρασκευά να τον συστήσει ως Γρηγόρη Ουρανό και να ενημερωθεί για την πρόοδο του «γιου» του.

Τέλος, όταν ο Γρηγόρης καλείται να ασφαλίσει τις εργαζόμενες ενός στριπτηζάδικου, αποφασίζει να πάρει βοηθό τον Δημήτρη, με στόχο να αποδείξει στην Αλεξία ότι ο «γαμπρός» του δεν είναι τόσο αγνό παιδί όσο φαίνεται. Μόνο που μαζί τους πηγαίνει κι ο Πάνος, αποφασισμένος να αποκαλύψει στον Γρηγόρη ότι αυτός είναι το αγόρι της Αλεξίας.

Και η Κατερίνα ανακαλύπτει ότι ο Γρηγόρης την απατάει.

Θα καταφέρει ο Θόδωρος να «ρίξει» τη σέξυ δασκάλα; Απατάει πραγματικά την Κατερίνα ο Γρηγόρης; Και θα τολμήσει ν' αποκαλύψει ο Πάνος τη σχέση του με την Αλεξία στον πατέρα της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.