Η ώρα είναι:

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς

Στις "Γεύσεις στη φύση"

Ο Βαγγέλης Δρίσκας σερβίρει «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί με υλικά εποχής ένα μενού με πιάτα γεμάτα γεύση και αρώματα.

Τα μαγειρέματα ξεκινάνε με αφράτα γεμιστά αλμυρά μπισκότα, με ζύμη και γέμιση έκπληξη και μία ιδέα για εντυπωσιακά νηστίσιμα σοκολατάκια με χαλβά. Ακολουθεί η πιο πρωτότυπη νηστίσιμη εκδοχή της μακαρονάδας με κιμά. Στο μάθημα μαγειρικής αυτής της εβδομάδας, μαθαίνουμε ό,τι χρειάζεται για να φτιάξουμε τον παραδοσιακό τηγανητό μπακαλιάρο με την πιο τραγανή κρούστα και την πιο νόστιμη σκορδαλιά.

Το επεισόδιο κλείνει με ένα γλυκό που έχει πολλές στρώσεις απόλαυσης. Με πρωταγωνιστή την φράουλα, ο Βαγγέλης συνθέτει το απόλυτο ανοιξιάτικο επιδόρπιο.

Και αυτή την Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας διαλέγει τα καλύτερα υλικά εποχής, δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές, αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το πιο πετυχημένο μαγείρεμα και προτείνει ξεχωριστούς συνδυασμούς που καταλήγουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.