Η ώρα είναι:

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Αποφυλακίστηκαν Μιχαλολιάκος και Λαγός - περιοριστικά μέτρα σε ισχύ

Λόγω λήξης του ανώτατου ορίου των 18 μηνών προφυλάκισης

Αποφυλακίστηκαν από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Λαγός, που ήταν προσωρινά κρατούμενοι, από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013, για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιάννη Λαγού είχε διατάξει το Συμβούλιο Εφετών, καθώς έληξε το ανώτατο όριο των 18 μηνών προφυλάκισης.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος, θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, όρος που του είχε επιβληθεί για κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του νόμου περί όπλων και πλέον τίθεται σε ισχύ. Έχει δικαίωμα μετάβασης στη Βουλή, ενώ επιπλέον του επιβάλλεται και ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Στον Γ. Λαγό επιβλήθηκαν οι ίδιοι περιορισμοί και επιπλέον η μη συμμετοχή σε δημόσια συνάθροιση, ενώ υποχρεωτική θα είναι η εμφάνιση του δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.