Απόψε στις 8
Η Chef Ντίνα Νικολάου ανακαλύπτει τις γεύσεις, τα αρώματα και την ομορφιά της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Ανακαλύπτει τα αξιοθέατα, αλλά και την ιστορία της Καλαμάτας.
Συναντά την Δαρεία Βαμβακά και μαθαίνει τα μυστικά του λικέρ πορτοκάλι. Επισκέπτεται την αλλαντοποιεία Οικονομάκου και γνωρίζει τα τοπικά αλλαντικά. Γεύεται σπετσοφάι με λουκάνικο με πορτοκάλι.
Επισκέπτεται έναν φούρνο που φημίζεται για τα λαλάγγια του. Δοκιμάζει ένα παραδοσιακό κέρασμα: σύκα γεμιστά με αμύγδαλο.
Μαγεύεται από τον γευστικό πλούτο της Μεσσηνίας. Μια ανάσα από την πόλη της Καλαμάτας, στο αρχοντικό της Πόλας, η κουζίνα γεμίζει από νοστιμιές και αρώματα…
Η Ντίνα Νικολάου μας προτείνει πορτοκαλοσαλάτα με ελιές, κιμαδόπιτα με χωριάτικο φύλλο και χαλβά σοκολάτα!
Η ώρα είναι:
Κυριακή 22 Μαρτίου 2015
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου