Η ώρα είναι:

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Απαλλάχθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης για το χαστούκι προς τη Λ. Κανέλλη

"Δεν σκόπευε στη βαριά σωματική βλάβη"

Ο προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, απαλλάχθηκε για την επίθεση σε βάρος της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Το δικαστήριο με την απόφασή του, μετέτρεψε την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε απλή σωματική βλάβη και ακολούθως διέταξε να παύσει η ποινική δίωξη καθώς για το συγκεκριμένο αδίκημα θα έπρεπε να είχε υποβληθεί έγκληση από τη Λιάνα Κανέλλη.

Η απόφαση του Δικαστηρίου υιοθέτησε την πρόταση του Εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε την απαλλαγή με παύση της ποινικής δίωξης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο Εισαγγελέας όπως ανέφερε "οι κινήσεις του δεν είχαν σκοπό τη βαριά σωματική βλάβη. Ο ορθός Νομικός χαρακτηρισμός είναι αυτός της απλής σωματικής βλάβης η οποία όμως για να διωχθεί χρειάζεται έγκληση από το θύμα εντός 3 μηνών. Προτείνω να παύσει η ποινική δίωξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.