Η ώρα είναι:

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Μάνα Χ ουρανού: My secret Valentine

Απόψε, στις 22:20 στο Mega

Τι γίνεται όταν έχεις δυο προτάσεις για του Αγίου Βαλεντίνου; Πώς ξέρεις ποια επιλογή θα σε οδηγήσει στο πεπρωμένο σου;

Κι ενώ οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου αρχίζουν να κοιμούνται σε διάφορες γωνιές του σχολείου για να δουν ποιον θα παντρευτούν, μια καινούρια εξέλιξη με το όνομα «Secret Valentine» έρχεται να αναστατώσει το σχολείο.

Για να μη μείνει κανείς χωρίς δώρο του Αγίου Βαλεντίνου, είτε είναι ερωτευμένος είτε όχι, οι μαθητές αποφασίζουν να διοργανώσουν το Secret Valentine, ένα παιχνίδι όπου τραβάς απ' τη γυάλα με τα χαρτάκια και πρέπει να πάρεις δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου σε όποιον σου τύχει.

Ο Πάνος ετοιμάζει το τέλειο ρομαντικό ραντεβού για την Αλεξία με σκοπό το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου να κάνουν για πρώτη φορά έρωτα και την πείθει να βρουν μια κοπέλα για τον Δημήτρη. Η Κατερίνα τρομάζει όταν ο Γρηγόρης τής δηλώνει την απόφασή του να οργανώσει αυτός φέτος τη βραδιά του 'Αγιου Βαλεντίνου, και το αναθέτει στην 'Εμυ που αποφασίζει να οργανώσει μια βραδιά με θέμα τις «50 αποχρώσεις του γκρι». Και η 'Εμυ έχει ραντεβού και με τον Μίκη και με τον Θόδωρο και δεν ξέρει σε ποιο να πάει. Και η Ολίβια κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη.

Γιατί προσπαθεί η Αλεξία ν' αγοράσει το χαρτάκι του Δημήτρη; Ποιος μαθητής/μαθήτρια θα κλέψει στο παιχνίδι; Θα καταφέρει η Ολίβια να κρύψει τα αισθήματά της για τον Παρασκευά και να μη γίνει ρόμπα σ' όλο το σχολείο; Και ποια είναι η Βάσω που της έτυχε στο Secret Valentine;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.