Η ώρα είναι:

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Μάνα Χ ουρανού: Ένα Μαγικό Κουφέτο

Απόψε στις 22:20 στο Mega

Τι θα γινόταν αν υπήρχε ένα μαγικό κουφέτο με όλες τις απαντήσεις που μπορεί να προβλέψει το μέλλον;

Με τον 'Αγιο Βαλεντίνο να πλησιάζει απειλητικά, μια παρτίδα μαγικά κουφέτα που προβλέπουν το μέλλον έρχεται ν' αναστατώσει τις ζωές των μαθητών και των γονιών του 3ου Γενικού Λυκείου. Αρκεί να τα βάλεις κάτω απ' το μαξιλάρι σου και βλέπεις ποιον θα παντρευτείς.

Ο Παρασκευάς κι ο Ηλίας δεν χάνουν ευκαιρία να τα εμπορευτούν, με πιο τακτική πελάτισσα την Ολίβια που αγοράζει συνέχεια κουφέτα, μέχρι να σταματήσει να βλέπει τον Παρασκευά. Η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει την 'Εμυ να αντισταθεί στην έλξη της για τον Θόδωρο και να επενδύσει στη σχέση της με τον Μίκη, όμως όταν ο Θόδωρος τής ζητάει ραντεβού για του Αγίου Βαλεντίνου, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Ο Πάνος ζητάει απ' την Αλεξία να φύγει απ' το σπίτι και να πάει να μείνει μαζί του. Κι όταν η Μαριλίζα, λόγω της πλαστοπροσωπίας του Θόδωρου, νομίζει ότι ο Γρηγόρης απατάει την Κατερίνα με τη δασκάλα, αποφασίζει να κάνει κι εκείνη την κίνησή της και να τον διεκδικήσει.

Μπορεί ένα κουφέτο να προβλέψει το μέλλον; Θα υποκύψει ο Γρηγόρης στην ερωτική επίθεση της Μαριλίζας; Ποιον θα δει η Αλεξία στον ύπνο της, τον Πάνο ή τον Δημήτρη; Και γιατί η Ολίβια βλέπει συνέχεια τον Παρασκευά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.