Η ώρα είναι:

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Ο «κόσμος ανάποδα» με τη συντροφιά του Απόστολου Γκλέτσου

Η Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Κόσμο Ανάποδα»

Ο πρόεδρος της «Τελείας» και δήμαρχος Στυλίδας πιο ειλικρινής και αυθόρμητος από ποτέ σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Μιλάει για εκείνους που κατά τη γνώμη του λειτούργησαν ως πολιτική μαφία, τα «θα» των πολιτικών, αλλά και τα δικά του προεκλογικά «θα».

Απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν «γραφικό» και ξεδιπλώνει τα σχέδιά του στην περίπτωση που η «τελεία» καταφέρει να μπει στη βουλή

Ο Απόστολος Γκλέτσος σχολιάζει το υπερβολικό για πολλούς ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από την «τελεία» για το κρυολόγημά του, αλλά και πως κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στο παρελθόν με τα νεύρα του.

Αποκαλύπτει αν ψωνίστηκε ποτέ ως απόλυτος ζεν πρεμιέ, μιλά για τη σχέση του με τις γυναίκες αλλά και το αγαπημένο του χόμπι που είναι να κάνει προξενιά σε ανθρώπους που θεωρεί ότι ταιριάζουν.

Η Κατερίνα Στανίση ζωντανά στο στούντιο σε μια εμφάνιση έκπληξη απαντά σε όσους σχολίασαν την υποψηφιότητα της στις εκλογές και τραγουδά ζωντανά στο στούντιο τα αγαπημένα τραγούδια του Απόστολου.

«Ο Κόσμος Ανάποδα 3» με τη Σοφία Τσίπα κάθε Σάββατο στις 16.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.