Η ώρα είναι:

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Μάνα Χ Ουρανού: «Πάνο», κάτω και πλαγίως

Στις 22:20

Τι γίνεται όταν στη ζωή σου έρχονται τα Πάνο-κάτω;

Η Κατερίνα είναι στα κάτω της και δεν θέλει ν' ακούσει για Πάνο. 'Ομως η Αλεξία τής ανακοινώνει ότι η σχέση της με τον Δημήτρη είναι ψεύτικη και το πραγματικό αγόρι της είναι ο Πάνος Junior και η 'Εμυ ότι η σχέση της με τον Πάνο SR σοβαρεύει και θέλει να τον καλέσουν στο σπίτι για φαγητό.

'Ομως και το 3ο Γενικό Λύκειο είναι άνω-κάτω, γιατί η Μιράντα Βηλούζου, η νέα φιλόλογος που ήρθε ν' αντικαταστήσει την Καραντώνη, είναι όσο αισθησιακή χρειάζεται για τους άντρες του σχολείου (μικρούς και μεγάλους) και πολύ περισσότερο απ' ό,τι θα ήθελαν οι γυναίκες του σχολείου (μικρές και μεγάλες).

Γιατί άρχισαν ξαφνικά όλα τ' αγόρια του σχολείου να διαβάζουν λογοτεχνία; Πόσες φορές μπορεί η 'Εμυ να πει τη λέξη «Πάνο» σε 3 λεπτά όταν καταλάβει ότι αυτό εκνευρίζει την αδερφή της; Γιατί φοράει ο Παρασκευάς πανοπλία; Και θα διώξει κανείς τους μπαμπάδες απ' το σχολείο;

Οι απαντήσεις στο 24ο επεισόδιο του Μάνα Χ Ουρανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.