Η ώρα είναι:

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ιωάννα Λίλη, Κώστας Δόξας, Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης στο αποψινό «ΕΕΕΕΕ»

O Χρήστος Ανθόπουλος νιώθει μια εσωτερική και εξωτερική ανάταση

Ως εκ τούτου ανεβαίνει πάνω στο άλογο (άλογο κανονικό είναι ρε παιδιά ή πόνυ?) για να μονομαχήσει ως cowboy με το αγαπημένο του cowgirl, την Ιωάννα Λίλη. Ανεβαίνει στην πίστα που τραγουδάει ο Κώστας Δόξας για να μάθει τα πάντα γύρω από τις μιμήσεις και το λαϊκό τραγούδι. Και βέβαια ανεβαίνει στην Τούμπα για να συναντήσει τον στράικερ του ΠΑΟΚ, Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη, και να μιλήσουν πάνω στο φλέγον ζήτημα: τατουάζ και πρωταθλητισμός.

Τέλος, ο Χρήστος δίνει αποκλειστική συνέντευξη στον εαυτό του με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Θα τα βρει ο Χρήστος με τον εαυτό του ή θα σηκωθεί και θα φύγει από την συνέντευξη; Γίνεται να συνεννοηθεί με την Ιωάννα Λίλη χλιμιντρίζοντας; Θα καταφέρει να αντικαταστήσει τον Κώστα Δόξα στην πίστα χωρίς να το πάρει χαμπάρι το κοινό; Και γιατί ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης τον σημαδεύει με πραγματικό τόξο και βέλος;

Τα πιο καυτά ερωτήματα της κοινής γνώμης παίρνουν την απάντηση που τους αξίζει. Εεεεε!!

Απόψε στις 00:40.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.