Η ώρα είναι:

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Οι αρχές δέσμευσαν 15 τόνους οπωροκηπευτικών στη κεντρική λαχαναγορά του Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Έπειτα από έκτακτο έλεγχο

Στη δέσμευση οπωροκηπευτικών συνολικού βάρους 15.222 κιλών προχώρησαν σήμερα στελέχη της περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε έκτακτο έλεγχο που πραγματοποίησαν στην κεντρική λαχαναγορά του Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Στον ποιοτικό και φυτοϋγειονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν σε τέσσερις επιχειρήσεις χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών, και δεσμεύθηκαν μήλα Ιταλίας και Πολωνίας, συνολικού βάρους 12.672 κιλών, ντομάτες βάρους 900 κιλών και λεμόνια συνολικού βάρους 1.650 κιλών, εξαιτίας της απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης επί της συσκευασίας, μη τήρησης των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας στα πλαστικά μέσα συσκευασίας και μη έγκαιρης αναγγελίας για την άφιξη του συγκεκριμένου φορτίου από άλλο κράτος-μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.