Η ώρα είναι:

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Μάνα Χ ουρανού: Α time for destiny

Απόψε 22:30

Οι επιλογές μας ορίζουν ποιοι είμαστε. Τί γίνεται όμως όταν δεν ξέρεις τι πρέπει να διαλέξεις, και το ρολόι δεν σταματάει να χτυπάει;

Ο χρόνος κυλάει περίεργα για τους χαρακτήρες του Μάνα Χ Ουρανού, που βρίσκονται απέναντι στα μεγάλα διλήμματά τους και καλούνται να πάρουν αποφάσεις.

Η Κατερίνα μαλώνει με τον Γρηγόρη, όταν εκείνος της λέει ότι η αδερφή της δεν μπορεί να είναι συνέχεια στο σπίτι της. Ο Παρασκευάς, έξαλλος με τη φαινομενική σχέση της Ολίβιας με τον Δημήτρη, αποφασίζει να την διεκδικήσει μια για πάντα, όμως μια περίεργη συνάντηση στον δρόμο θα τον κάνει να το ξανασκεφτεί. Η Αλεξία είναι έξαλλη με τον Πάνο και την Ολίβια για την πλάκα στον Δημήτρη κι αποφασίζει να τον πείσει να κάνει σαιξπηρική αντεπίθεση, κάτι που κάνει έξαλλο τον Πάνο. Και η 'Εμυ πρέπει να φτιάξει ένα ρολόι τοίχου. 'Ομως αυτό το ρολόι λειτουργεί κάπως περίεργα.

Θα κάνει ο Παρασκευάς ερωτική εξομολόγηση στην Ολίβια; Θα αποφασίσει η 'Εμυ να εγκαταλείψει την πολυγαμία για μια σταθερή σχέση; Ποιοι χαρακτήρες της σειράς θα πουν «σ' αγαπώ» για πρώτη φορά; Και ποιον θα διαλέξει η Κατερίνα; Τον άντρα της ή την αδερφή της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.