Η ώρα είναι:

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Στο «Joinus» της Κυριακής

Στις 17:00

Bλέπουμε τι φόρεσαν οι σταρ στις Χρυσές Σφαίρες και αμέσως μετά η Χρυσιάννα δείχνει πως θα φορέσουμε τις γνωστές από παλιά, ζιπ κιλότ.

Η Άννα Πρέλιεβιτς έχει κόλπα για να μην τρώμε πολύ ενώ η Μυρτώ συναντά μια δερματολόγο που δείχνει πως μπορούμε να περιποιηθούμε το δέρμα μας μόνες μας στο σπίτι.

Ο Γιάννης μαγειρεύει τα καλύτερα στριφτάρια, η Εμμανουέλα ένα σπιτικό brunch για δύο με αβγά και γραβιέρα και η Υπατία παραδοσιακές τηγανίτες.

Κάνουμε ψώνια στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνουμε σινεμά, κάνουμε γυμναστική με το βάρος του σώματός μας, και μαθαίνουμε να μακιγιάρουμε σωστά τα φρύδια μας για να δείχνουμε πιο όμορφες.

Ο Θανάσης συναντά έναν μύθο της δημοσιογραφίας, τον Κώστα Χαρδαβέλλα και βλέπουμε μερικές από τις ξεχωριστές γυναίκες που κουβέντιασαν με τη Νάνσυ τη χρονιά που μας πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.