Η ώρα είναι:

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πλούσιο το «μενού» του «Joinus»

Όσα θα δείτε σήμερα Σάββατο

Όλη η παρέα του «JoinUs», επιστρέφει κάθε Σαββατοκύριακο με νέα επεισόδια στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με πολλή όρεξη εύχεται σε όλους ένα δημιουργικό και γεμάτο αγάπη 2015!

Η εκπομπή συνεχίζει και φέτος να συζητά, να μαγειρεύει, να ψάχνει νέα πράγματα, να γελάει, να κλαίει καμιά φορά, να μοιράζεται ό,τι τους αρέσει, να ζούνε!
Σήμερα, βλέπουμε ποιος τελικά κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά της Κάμερον Ντιαζ και να την κάνει να πάρει την απόφαση να παντρευτεί στα 42 της, ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει τέλειο καλαμάρι με κρούστα από ξηρούς καρπούς και κρέμα φάβας αλλά και μια συγκλονιστική πάστα σοκολάτας ενώ η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας κερνάει σουφλέ πατάτας με τυριά. Κάνουμε προπόνηση με λάστιχα, αποθεώνουμε τα κόκκινα φορέματα και η Νάνσυ Μαλλέρου δίνει χρήσιμες συμβουλές για να εντυπωσιάσουμε σε μια συνέντευξη για δουλειά. Η Μαρία δείχνει τι πρέπει να κάνουμε όταν το μωρό μας είναι λίγο άρρωστο και μαθαίνουμε να βάζουμε μόνες μας τέλεια το eyeliner με τη βοήθεια του make up artist, Γιάννη Μιχαηλίδη. Θυμόμαστε τις εκπληκτικές γυναίκες που κάθισαν στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μοιράστηκαν μαζί μας τις ιστορίες της ζωής τους ενώ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντάει έναν αληθινό ροκ σταρ της νύχτας. Τον Γιώργο Μαργαρίτη. Για το τέλος, παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια και γελάμε με τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.