Η ώρα είναι:

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Στο «Goal χωρίς σύνορα» του Σαββάτου

Στις 12:00 το μεσημέρι

Στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη:

Οι αντιδράσεις για το σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ που έβγαλε η κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία. Τι μπορεί να προσφέρει ο Φελίπε Σαντάνα στον Ολυμπιακό και ο Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ ενόψει της 21ης αγωνιστικής της Superleague και highlights από τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη Euroleague.

Όλα τα γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η Μπαρτσελόνα έμεινε ζωντανή στον "πόλεμο" του Βιθέντε Καλντερόν, σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα. Ματς τίτλου, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι, στο πρόγραμμα της Premier League. Highlights από το σημαντικό ματς της Παρασκευής, Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου και αφιέρωμα στην επανέναρξη της Bundesliga μετά τη χειμερινή διακοπή.

Ο μεγάλος Χουάν Ρομάν Ρικέλμε έγραψε τους τίτλους τέλους της πλούσιας καριέρας του και θυμόμαστε τις πιο όμορφες "ζωγραφιές" που έκανε στα γήπεδα ένας από τους τελευταίους μεγάλους αρτίστες της μπάλας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για εντυπωσιακές "πτήσεις" στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game και η Αμερική ...ζει και αναπνέει στο ρυθμό του Superbowl, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού event της χρονιάς.

Όπως πάντα, τα 10 γκολ που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα και όλες τις αστείες στιγμές από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.