Η ώρα είναι:

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο «κόσμος ανάποδα» με καλεσμένο το Γιάννη Πλούταρχο!

Σήμερα στις 4

Mε τη συντροφιά του Γιάννη Πλούταρχου η Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Κόσμο Ανάποδα» το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 16:00 στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Σοφία Τσίπα γυρίζει τον κόσμο ανάποδα με τη συντροφιά ενός κορυφαίου λαϊκού ερμηνευτή της νεότερης γενιάς. Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ξεδιπλώνει τις άγνωστες σελίδες της ζωής του στην πιο απολαυστική συνέντευξη της καριέρας του.

Αφηγείται τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τις πιο τρελές του αταξίες αλλά και το ατύχημα που του σημάδεψε τη ζωή.

Αποκαλύπτει πως γνώρισε τη γυναίκα του, αν ο γάμος του πέρασε κρίση και πως την αντιμετώπισε, αλλά και για ποιο λόγο στην αρχή της σχέσης του έκρυβε ότι έχει αυτοκίνητο.

Το καλύτερο παιδί του Ελληνικού Πενταγράμμου σχολιάζει το πως αντέδρασε ο πατέρας του όταν άλλαξε το όνομά του από Κακοσσαίαος σε Πλούταρχος, τι έκανε τα πρώτα χρήματα που έβγαλε από το τραγούδι και τι τον οδήγησε στην απόφαση να λειτουργεί ως ...μοναχικός καβαλάρης στις μεγάλες πίστες.

Αποκαλύπτει που ξεσπάει τα νεύρα του, ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχθεί και γιατί πριν γνωρίσει τον αγαπημένο του σήμερα φίλο Παντελή Παντελίδη τον είχε παρεξηγήσει.

Ο Γιάννης Πλούταρχος υποβάλλεται σε μια σκληρή δοκιμασία από τη Σοφία που αφορά το πόσο θυμάται την παλιά του τέχνη, την τέχνη της κομμωτικής.
«Ο Κόσμος Ανάποδα 3» με τη Σοφία Τσίπα κάθε Σάββατο στις 16.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.