Η ώρα είναι:

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

«Ο κόσμος ανάποδα» με τη συντροφιά του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Κόσμο Ανάποδα» αυτό το Σάββατο

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μια απολαυστική κουβέντα που θα συζητηθεί. Ο Πέτρος Φιλιππίδης παίρνει ξεκάθαρη θέση για τους διαχωρισμούς ποιοτικού και εμπορικού θεάτρου, για τους τραγουδιστές και τα μοντέλα που γίνονται ηθοποιοί και το βραβείο του Σάκη Ρουβά στο αρχαίο δράμα που συζητήθηκε ποικιλοτρόπως.

Μιλάει για το πόσο δύσκολος ή εύκολος άνθρωπος είναι, για τη σχέση που έχει με το γιό του και το ενδεχόμενο να τον συγκρίνουν με τον πατέρα του, αν επιλέξει τελικά να γίνει ηθοποιός.

Ο σπουδαίος κωμικός αποκαλύπτει την πιο αγενή συμπεριφορά θεατή μέσα το θέατρο, που τον ανάγκασε να σταματήσει την παράσταση αλλά και το πως αυτό σχολιάστηκε από κάποιους ηθοποιούς και δημοσιογράφους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντά σε όσους του καταλογίζουν υπεροψία, σχολιάζει, τους κριτικούς και την κριτική, αλλά και την εικόνα της τηλεόρασης σήμερα.
Στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.