Η ώρα είναι:

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές: Επόμενη μέρα στην «Τελευταία λέξη»

Με τον Παύλο Τσίμα

Ποιοί φόβοι είναι δικαιολογημένοι, ποιες ελπίδες επιτρέπονται; Την επομένη των εκλογών ποιο θα είναι το τοπίο στην Ευρώπη; Τι πιθανότητες επιτυχίας θα έχει μια νέα, διαφορετική γραμμή διαπραγμάτευσης, από μια νέα κυβέρνηση; Ποιοι κίνδυνοι, ρεαλιστικά, υπάρχουν για ένα «ατύχημα» στην σχέση της χώρας με τους Ευρωπαίους εταίρους; Μπορούμε να ελπίζουμε σε «κούρεμα» του χρέους; Έχουμε λόγο να φοβόμαστε ακόμη ένα Grexit;

Στα ερωτήματα αυτά θα αναζητήσει απαντήσεις η «Τελευταία Λέξη» αυτήν την Κυριακή. Οι διευθυντές των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών Ινστιτούτων, του Ινστιτούτου Bruegel, Zolt Darvas, και του CERP, Daniel Gros, δίνουν την ευρωπαϊκή διάσταση. Και στο στούντιο του ΣΚΑΙ συζητούν η Λούκα Κατσέλη, ο Γιώργος Κύρτσος και ο Νίκος Χριστοδουλάκης.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 23:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.